Producatori
 
Noutati
Cupoane de reduceri
Campania de reduceri abonare la newsletter   Important: campania…

 
Oferte
-10%
Draperie ELICOR
144 RON
160 RON

 
Lichidare de stoc
Lichidare de stoc!
-25%
Cuvertura de pat SESAN 2Z
262.5 RON
350 RON

 
Recente
 
Newsletter
 

Despre noi

 
Cumpara online perdele, draperii, cuverturi de pat din magazinul nostru din Brasov Conceptul www.perdele-online.ro este simplu, este o abordare diferita la tot ceea ce gasiti pe piata online de perdele si textile de casa. Puteti naviga in acest magazin online fara nici un stres cauzat de vanzatoarea grabita din fata dvs., de grija locului de parcare sau de inghesuiala din magazinele de specialitate. In plus, puteti savura o cafea sau un ceai chiar langa perdele, fara nici un fel de teama.
Intotdeauna perdele-online.ro se va stradui sa ofere cele mai bune preturi de pe piata si sa pastreze calitatea serviciilor la cel mai inalt nivel.
Practic, perdele-online.ro este designerul tau personal, disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, indiferent de vreme si de starea lui de spirit. Un simplu telefon sau email si te va ajuta oricand sa iei decizia cea mai buna, tinand cont de preferintele tale. Si mai ales sa te ajute sa masori corect dimensiunile unei perdele sau draperii.
Toate materiale folosite sunt de buna calitate, provenind de la producatori din Spania, Franta sau Germania, cu zeci de ani de experienta, cu colectii reinnoite in fiecare an si cu participari la cele mai importante evenimente de profil.
Pentru noi conteaza cel mai mult satisfactia alegerii dvs.!

Imagini din noul magazin Reig Marti din Brasov, Str Nicolae Balcescu nr.62, galeriile STAR, etaj I

Perdele, draperii, cuverturi de pat
Afla preturi pentru draperii
Imagini din magazinul de perdele Reig Marti din Brasov
Imagini din magazinul de perdele Reig Marti din Brasov
Cumpara cuverturi de pat online din magazinul nostr
Cumpara draperii online din magazinul nostr
Cumpara perdele online
Cumpara Draperii online din magazinul nostru din Brasov