Producatori
 
Noutati
Cupoane de reduceri
Campania de reduceri abonare la newsletter   Important: campania…

 
Oferte
Lichidare de stoc!
-25%
Cuvertura de pat SESAN 2Z
262.5 RON
350 RON

 
Lichidare de stoc
Lichidare de stoc!
-30%
Cuvertura de pat PIXIE
224 RON
320 RON

 
Recente
 
Newsletter
 

Cum cumpar

 
Pentru a comanda produsele dorite, va invitam sa navigati prin magazinul online folosind fie meniul CATEGORII, fie meniul CAUTA, in care trebuie sa introduceti numele produsului dorit, despre care puteti obtine informatii apasand butonul Detalii. Fiecare produs are specificat in casuta proprie pretul, daca este sau nu pe stoc si in cat timp este disponibil pentru livrare.

Lansarea comenzii

  • Pentru produsele standard la metru liniar, neprelucrate, introduceti lungimea dorita si apasati tasta Comanda produsul.
  • Pentru produsele care vor fi prelucrate conform cerintelor dvs., introduceti dimensiunile dorite in campurile: Lungime si Inaltime. (Pentru a stabili corect dimensiunile dorite, va invitam sa accesati meniul CUM MASOR din pagina principala!)
  • Pentru perdele si draperii, aveti posibilitatea de a selectata tipul de margine superioara (heading style): rejansa, inele, legaturi sau modalitatile de prelucrare (storuri romane sau panouri japoneze), ale caror preturi sunt incluse in costurile de prelucrare. Atunci cand ati definitivat detaliile comenzii, apasati butonul Calculeaza pret si, in cazul in care sunteti de acord cu pretul calculat, plasati comanda.
In acest fel, ati adaugat produsul in Cosul de cumparaturi, care va ofera o imagine de ansamblu asupra produselor comandate, cantitatii, dimensiunilor, valorii totale. Finalizarea comenzii La momentul in care ati terminat cumparaturile in magazinul nostru, apasati Finalizeaza comanda.
Veti fi trimis automat catre formularul Inregistrare utilizatori, pe care va trebui sa-l competati cu datele dvs. de identificare, dupa care apasati tasta Inregistrare.
Ulterior, va trebui sa optati pentru o modalitate de plata (epayment, transfer bancar sau mandat postal) si pentru modalitatea de livrare. Veti primi un email sau un telefon pentru confirmarea comenzii.

Urmarirea comenzii

In cazul in care doriti sa aflati in ce stadiu se afla comanda dvs., va rugam sa ne trimiteti un email al feedback@perdele-online.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!